Een nieuw jaar, een nieuw blog


dinsdag 4 januari 2022

Yeah! Ons blog is live! Ik weet het, we lossen geen schaarsteprobleem op, maar dit blog is uniek! Hier gaat het namelijk om Busting Bytes, dat is er nog niet.

Yeah! Ons blog is live!

Ik weet het, we lossen geen schaarsteprobleem op, maar dit blog is uniek! Hier gaat het namelijk om Busting Bytes, dat is er nog niet. 🤓

Hoewel Menno en ik al heel wat jaren hebben samengewerkt, zijn wij in deze samenstelling nog maar net een paar maanden bezig. Dit weblog is een mooi platform om iedereen kennis te laten maken met Busting Bytes; wat wij doen, waar wij voor staan en hoe we dat nastreven.

De aanstaande posts gaan iets vertellen over een verscheidenheid van voor ons belangrijke topics, zoals kwaliteit en robuuste software. Leuk voor ons om iets te kunnen delen over zaken waar wij warm voor lopen. Maar dat niet alleen; via onze blog posts geven wij ook een sneak peek in hoe wij zulke onderwerpen aanpakken, de daden naast de woorden. Leren jullie ons weer dat beetje beter kennen.

Hopelijk veel leesplezier en schroom niet om ons een DM of e-mail te sturen als je wat kwijt wilt over het blog of als je een gaaf idee hebt waar je onze skills bij kunt gebruiken.

Tot gauw.


Busting Bytes icon Geschreven door Tom Keizer Co-owner & developer bij Busting Bytes

Contact us

If you are interested in our services and would like to meet for a cup of coffee,
send us a message, and we will contact you as soon as possible.